Autobuz
Actualitate, Administratie Locala, Featured

Autobuz răsturnat în râpă, la Braşov. Maşina a plecat singură de pe loc, după ce şoferul a coborât de la volan

Un autobuz ce aparţine Regiei Locale de Transport Braşov, la volanul căruia nu se afla nimeni, a căzut în pârâul Graft, în zona Pietrele lui Solomon din municipiul Brașov.

Conducerea companiei transmite că respectivul autobuz era staţionat, din cauza unei defecţiuni tehnice şi în interior nu se afla nicio persoană.

„În urma unor intervenții tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staționat pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru, citat de mytext.ro.

„Şoferul a coborât din maşină, a încercat să decupleze contactul general şi a plecat maşina din loc. Important este că nu sunt victime, important este că toată lumea este în regulă, ne străduim să degajăm drumul cât mai repede”, a declarat şi Marian Geman, director RAT Braşov. După aproximativ două ore, autobuzul a fost scos din râpă.

Independent de ancheta Poliției, societatea a început o cercetare internă, pentru a clarifica modul în care s-a produs și cauzele accidentului, a informat şi purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

blank