„Poate parea un lucru obisnuit ca o femeie sa afle ca sotul o insala, insa nu si daca tu esti femeia respectiva si afli ca esti inselata”, Melissa Bank, autoarea volumului „The Girls’ Guide to Hunting and Fishing”.

”Cele mai multe dintre femei inseala pentru ca se simt private din punct de vedere emotional, iar barbatii sunt necredinciosi pentru ca simt ca sunt privati din punct de vedere sexual”, psihoterapeutul Tina B. Tessina.

Indiferent de motiv, procentele de barbati si femei care insala sunt aproximativ asemanatoare: 19, respectiv 23%, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Indiana.
Cercetatorii au demonstrat ca persoanele care calca stramb nu pot fi de incredere nici in alte zone ale vietii lor, mai ales cand este vorba despre jumatatile lor.

„In incercarea de a masca o infidelitate se spun din ce in ce mai multe minciuni astfel ca recapatarea increderii este un proces extrem de dificil. Apoi, este usor sa pui sub semnul intrebarii orice face jumatatea ta chiar si cand este vorba de alte aspecte ale vietii voastre, ca de exemplu finantele sau cresterea copiilor”, sustine psihoterapeutul Ian Kerner.
Tocmai de aceea, peste 70% dintre cazurile in care se descopera un adulter, se termina cu un divort. Insa, statisticile nu spun intreaga poveste.

Iata, insa, 5 semne ca nu te va insela niciodata.

Este onest in tot ceea ce face
Daca barbatul tau nu-ti asunde nimic in ceea ce priveste viata lui este clar ca poti avea incredere in el. Chiar si atunci cand greseste are curajul sa-si asume responsabilitatea si nu incearca sa-ti ascunda nimic. Un barbat atat de integru prezinta un ris mic de a calca stramb.

Citeste si...
Gardian agresat de deținuți la Poarta Albă. A încercat să aplaneze un scandal între pușcăriași

2. Te informeaza in toate privintele
Daca esti casatorita cu genul de barbat care iti spune absolut orice sunt sanse mici sa se vada cu o alta femeie. El crede nu doar ca trebuie sa fii la curent cu cele mai mici detalii legate de viata lui, ci este si mandru ca face asta.

3. Este un „barbat ocupat”
Cand sotul tau este obligat sa jongleze cu munca, familia (in special cu copiii) si cu alte responsabilitati cunoscute (scoala, fotbal cu baietii etc.) sansele ca sa aiba timp sa se vada si cu o alta femeie sunt minuscule.

4. A taiat legaturile cu fostele iubiri
Potrivit eHarmony, 21% dintre barbati si 32% dintre femeile care insala o fac cu fostele iubiri. Dat fiind site-urile de socializare este mai usor decat niciodata sa reiei legaturile cu fostii/ele; daca insa sotul tau nu are ochi decat pentru tine este clar ca nu este interesat de aventuri extraconjugale.

5. Nu este egoist
Barbatilor buni la inima, onesti, le pasa mai mult de sotiile lor decat de ei insisi.