Noi demisii în Guvernul Ciucă. Opt persoane au fost eliberate, la cerere, din funcții. Decizia luată de prim-ministrul interimar a fost publicată vineri, 18 decembrie, în Monitorul Oficial.

Mihail Veștea a fost eliberat, la cerere din funcția de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, printr-o decizie a premierului intermar Nicolae Ciucă.

Noi demisii din Guvernul româniei, Florian-Emil Dumitru a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Totodată, potrivit unei decizii a premierului interimar Nicoale Ciucă, Bretean Dorel-Ovidiu încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcției publice de subrefect al Județului Hunedoara.

Tudor Polak a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Gabriel Ioan Avrămescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Maria Gabriela Horga a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Cecilia Manolescu a fost eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Gheorghe Pecingină a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice.

ÎNLOCUIRI

Citeste si...
Anchetă extinsă în cazul poliţistului pedofil. Eugen Stan, suspectat de alte 4 agresiuni

Nicoleta Hancia, consilier juridic în cadrul Direcției juridice din Ministerul Tineretului și Sporturilor, va exercita, cu caracter temporar, funcția de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului și Sporturilor, printr-o decizie a premierului interimar Nicolae Ciucă.