Comportamentul lui Nick Kyrgios a depăşit de mult graniţa „excentricităţii”, iar ultima ieşire, de la Cincinnati, a fost aspru criticată inclusiv în ţara australianului. Doi jurnalişti sportivi extrem de cunoscuţi s-au lansat în atacuri dure la adresa teribilistului jucător de la Antipozi.

Kyrgios a primit una dintre cele mai mari amenzi din istorie, la Cincinnati (113.000 de dolari), după ce l-a făcut „cartof” pe arbitru şi şi-a luat o pauză de vestiar, deşi arbitrul nu i-a permis, doar pentru a-şi distruge racheta.

La finalul meciului, Kyrgios a dat mâna cu adversarul său, însă a refuzat să-l salute și pe arbitru, scuipând în direcția lui și spunând: „Bravo!”. În același timp, s-a făcut că aruncă spre el cu un obiect vestimentar.

Nick Kyrgios, pus la colţ
Comportamentul incredibil reprezintă doar ultima „boacănă” dintr-un lung şir de atitudini reprobabile care nu fac cinste sportului alb.

Citeste si...  Marcel Ciolacu a decis când va avea loc CEx al PSD

Cineva trebuie să îi dea lui Kyrgios o lecţie aspră, sunt de părere australienii, care l-au pus la zid pentru ce s-a întâmplat la Cincinnati. Ben Fordham, un cunoscut jurnalist sportiv, a decretat că Nick „are nevoie de un psihiatru, de medicaţie şi de o cămaşă de forţă”.

Un alt specialist în tenis, Sam Smith, a fost pe aceeaşi lungime de undă. „Conduita sa e atât de lipsită de bun simţ. Aşa ceva nu poate să mai continue”, a spus jurnalistul specializat în tipsuri pe tenis, pentru au.sports.yahoo.com.

Fără Kyrgios, turneul de la Cincinnati continuă astăzi pe canalele Digi Sport cu faza sferturilor de finală.