Robert Negoiță a declarat, după discuțiile cu Liviu Dragnea și cu Eugen Teodorovici, că va mai exista o discuție la Ministerul de Finanțe, subliniind că abordarea a fost greșită la întâlnirea de miercuri, în sensul că primarilor li s-a spus că nu pierd bani față de 2018.

„Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider că este greșită atunci când ne raportăm la anii anteriori: față de 2018, nu pierdeți bani. Ar trebui să crească proporțional și veniturile, e profund în neregulă să scadă veniturile Primăriei Municipale. Nu e în regulă deloc atâta vreme cât toate au crescut, salariile au crescut. (…) După ce am spus lucrurile acestea, a spus: Eu nu am atribuții, haideți la Ministerul de Finanțe mâine să mai facem o discuție. În consecință, așteptăm un mesaj. Mâine suntem la Minsiterul de Finanțe și mai discutăm o dată pentru ce se întâmplă în municipii și ce se întâmplă în București”, a declarat primarul Robert Negoiță.

Citeste si...
Dragnea, Valcov si Teodorovici, in corzi, pe tema bugetului

Liviu Dragnea a participat, miercuri seară, la ședința Asociației Municipilor din România unde au avut loc discuții despre bugetul pe 2019. La întâlnire a participat și Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.