Muzica nu are nici un fel de frontieră pentru Fuego. Chiar acum se-ndreptă către un concert special în Ungaria, acolo unde este așteptat cu mare interes, căci se pare că muzica lui este foarte iubită de către ei Ungarii.

Asta e o mare bucurie pentru Paul Surugiu Fuego și nici un sacrificiu nu mai e greu acum! Vedeți, oamenii pot fi uniți de lucruri mult mai mici decât și le imaginează unii sau alții. Muzica nu caută răspunsuri, ea oferind, la rândul ei, emoții și bucurii nemăsurate. Prin muzică putem ajunge mai buni și putem înțelege anumite taine ale lumii. Iubiți muzica! Așadar, dragii mei, vă aștept azi, de la ora 15.00, la TVR 2, unde cânt mai multe piese și am invitate de colecție! Și nu uitați că vineri, pe 2 august, începem ediția estivală, de la 17.45, pe TVR 2, iar mâine seara, de la ora 20.00, lansăm piesa cea mai nouă a mea de vară! Vă iubesc de nu vă vedeți! 

Citeste si...  Fuego, moderatorul emisiunii “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, evocă amintiri dragi din copilăria și adolescența sa

#paulsurugiufuego #dragdemareamea