A revenit în forță pe scena muzicală din România cu single-ul ”La două capete”, în colaborare cu cântărețul Karym, piesă care a atins peste 2 milioane de vizualizări în doar trei săptămâni de la lansare. Continuă să-l promoveze și promite să facă și alte lucruri spectaculoase și pasionale pe plan muzical. Celia, căci despre ea este vorba, a făcut câteva dezvăluirii emoționante.

Artista se declară fericită şi împlinită. Este mama unui băiețel pe nume Angelo și fericita soție a lui Ardeli Ancuța, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani. Celia are numai cuvinte de laudă la adresa soțului şi a dezvăluit cel mai emoționant moment din viața lor.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, artista a dezvăluit cel mai emoționant moment din viața lor de cuplu. „După ce s-a născut fiul meu, mi l-au pus în brațe, iar soțul meu era lângă minte, îmi săruta mâinile și fruntea. Ne uitam la Angelo și trăiam amândoi o experiență magică. Apoi, până au închis operația, l-au trimis pe soțul meu într-o cameră separată unde l-au pus să-și scoată cămașa și să-și țină copilul, piele pe piele, să-i audă bătăile inimii, pentru ca fiul nostru să fie cât mai relaxat. Momentul în care am intrat salon și l-am văzut pe soțul meu cu fiul nostru la piept, cum îl ținea protector și-l privea cu atâta iubire…”, a declarat artista pentru sursa citată.

Citeste si...
Simona Sensual, schimbare INCREDIBILA de look!

Celia spune că apreciază la soțul ei „sinceritatea”, iar defectul pe care il acceptă de dragul lui este… „Încăpățânarea. N-am ce face, l-am luat și îl iubesc cu bune și rele!”, spune artista. „Eu sunt polițistul rău, soțul meu cedează în fața lui (fiul lor, Angelo) extrem de ușor. Ar fi fost minunat dacă ar fi cedat și-n fața mea la fel de ușor… (râde)”, a adăugat artista.

Artista a spus şi care este motivul „discuțiilor” în familia lor: „Deplasările repetate, oboseala acumulată în urma drumurilor. Pentru mine este normal să fac mii de kilometri, pentru el e stresant și obositor”, a mai dezvăluit Celia.

VIDEOhttps://youtu.be/OcDsZLcj4hQ