Momente inedite duminica aceasta, la „Drag de România mea!” veți avea parte de momente de sinceritate şi de duete memorabile, de la ora 15.00, la TVR 2. Emisiunea poate fi urmărită și la TVR, TVR MOLDOVA, TVR HD şi TVR+, detalii în articol.

Mirabela Dauer ne spune ce înseamnă cu adevărat un artist al zilelor noastre, cu dezinvoltura caracteristică.

Artista va primi trofeul ETERNITATE și va avea parte de mai multe surprize emoționante din partea lui Fuego, amândoi având lacrimi în ochi.

     

Ne bucurăm, astfel, de cele mai frumoase refrene ale artistei, reactualizate, dar și de un minunat duet alături de moderator.


Carmen Trandafir va merge în copilărie, cu piesa sa de debut, aducând ulterior un omagiu profesoarei sale dragi, împreună cu Fuego.

Marea sportivă Doina Melinte primeşte trofeul ETERNITATE.
Ștefania Iacob, o tânără folkistă, ne arată lumea artistică prin ochii ei.
Marele actor George Mihăiță povesteşte despre ce înseamnă o viaţă de actor, despre minunile carierei lui și despre secretele ascunse ale noii sale cărți.

Șlagăre marca Fuego vor răsuna în această ediţie, alături de trupa Supermarket și baletul Florin Mariș!

 • Dana I

  DRAG DE ROMÂNIA MEA, e emisiunea in care cele mai valoroase personalitati din Romania isi dau intâlnire intr-un show de zile mari, moderat de cel mai mare si mai iubit artist român, Paul Surugiu – Fuego! Astept cu multa bucurie fiecare emisiune! Mult succes!

 • Cati

  Da, Fuego este o marca, un nume pe care si l-a construit de-a lungul anilor, cu talent, daruire si multa munca, iar acum, in emisiunea sa de mare succes, Drag de Romania mea, readuce in atentia publicului mari personalitati ale tarii din toate domeniile, care ne fac mandri ca suntem romani! Felicitari tuturor!

 • Cecilia

  Într-adevăr, o emisiune-sărbătoare a oamenilor valoroși pe care i-a dat România! Mă bucură nespus acest proiect de succes al artistului Paul Surugiu-Fuego, îndrăgit de românii de pretutindeni! Așteptăm cu nerăbdare fiecare ediție de duminică! Felicitări!

 • Georgeta Hanzi

  „DRAG DE ROMÂNIA MEA”! O EMISIUNE DE COLECȚIE! FELICITĂRI ȘI MULT SUCCES ÎN CONTINUARE SUNTEȚI CEI MAI TARI!