Am privit-o cu totii în sălile de cinema în productiile „Wonder Woman”, „Justice League” si am admirat-o pentru atuurile sale fizice. Dar putini sunt cei care stiu ca, dupa ce a servit timp de doi ani in Fortele de Aparare ale Israelului, frumoasa actrita a avut si succes in cariera de model.Miss Israel 2014, Wonder Woman

Gal Gadot a semnat pentru campanii internationale pentru Miss Sixty, Huawei, Captain Morgan, Gucci sau Jaguar Cars. A fost imaginea parfumului Gucci Bamboo, a aparut pe copertele Cosmopolitan, Glamour, Bride Magazine, Entertainment Weekly, UMM, Cleo, Fashion, Lucire, FHM si a fost principalul model pentru brandul de moda Castro intre anii 2008 si 2016.

La varsta de 19 ani, in 2004, a fost incoronata Miss Israel si apoi a concurat la Miss Universe 2004 in Ecuador. Intr-un costum din doua piese, cu motive tropicale, Gal a defilat vesela. Concursul a fost filmat, iar imaginile cu Gal Gadot sunt acum virale.

Citeste si...  Cristina Tarcea, la CCR: Se cere să punem cu mana judecatorii?

Acum, la 14 ani de la concurs, actrita este mama a doi copii si sotia omului de afaceri israelian Yaron Versano si spune ca a fost destul de rebela dupa ce a devenit Miss: “M-au speriat atentia si responsabilitatea, asa ca am inceput sa intarzii la repetitii ca sa ma asigur ca nu voi fi incoronata”.

Gadot se pregateste sa o aduca din nou pe Wonder Woman in casele noastre. Lansarea productiei „Wonder Woman 1984”, continuarea peliculei de anul trecut, va fi pe 5 iunie 2020.

Filmul va avea acelasi context al lansarii precum originalul, respectiv de Ziua Eroilor SUA. Primele imagini din noua productie au fost difuzate la Comic-Con din San Diego si au anuntat o schimbare de ton, care a fost, de altfel, adoptata de mai aproape toate filmele DC viitoare.