Viitorul a anunţat că antrenorul principal Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi şi antrenorul cu portarii Ştefan Preda au fost testaţi pozitiv cu Covid-19.

Mircea Rednic, antrenorul echipei FC Viitorul, și secunzii Sorin Rădoi și Ștefan Preda, sunt infectați cu Covid-19. Anunțul a fost făcut, miercuri, de către reprezentanții clubului lui Gică Hagi. Descoperirea a fost făcută în urma unei noi testări Covid-19, care s-a făcut marți, la în cadrul echipei. Rezultatele pentru antrenorul principal Mircea Rednic, pentru antrenorul secund Sorin Rădoi și pentru antrenorul cu portarii Ștefan Preda sunt au fost pozitive.

Rednic, testat pozitiv cu Covid-19

„Din această cauză, de comun acord cu antrenorul echipei FC Viitorul va conduce online ședințele de pregătire în următoarele două săptămâni, pe banca tehnică a echipei noastre vor sta, în această perioadă, alți doi antrenori din cadrul clubului nostru, Cătălin Anghel și Cristian Sava”, se arată în comunicat, în care se mai precizează că toate celelalte teste efectuate marți pentru jucători, staff-ul tehnic și administrativ sunt negative.


Citeste si...
Proiectul care dezincrimează faptele de corupţie în folosul altuia, susţinut de deputatul AKM, a ajuns la Comisia juridică