Megan Fox își încurajează fiul să fie el însuși. Actrița, în vârstă de 33 de ani, a fost invitată într-o emisiune unde a vorbit despre cei trei copii pe care îi are împreună cu actorul Brian Austin Green. Cei trei copii ai lui Megan Fox. De la stânga la dreapta, Noah, Journey și Bodhi Megan Fox a discutat în special despre fiul ei cel mare, Noah, de 6 ani.

Puștiul este „pasionat de modă” și poartă adesea orice vrea el când merge la școală, inclusiv rochii, deși primește feedback negativ din partea colegilor de clasă. „Câteodată își alege singur hainele și vrea să poarte rochii, câteodată”, a explicat Megan Fox. „L-am trimis la o școală liberală, hippy, dar chiar și acolo  în California încă există băieței care spun înteleg nimic din modă. 

Citeste si...  La Caracal, mai mulți cetățeni au eșit la protestat nemulțumiți de ancheta procurorilor în cazul Luizei și Alexandrei

Încerc să îl învăț să fie încrezător indiferent ce spun cei din jur”, a povestit actrița, potrivit People. „Tocmai a purtat o roche la școală în urmă cu două zile și când a venit acasă l-am întrebat Iar el a spus: 

și-a amintit Megan Fox. Actrița îi lasă atât de multă libertate lui Noah, încât acesta îi dă sfaturi atunci când își alege o ținută – deși uneori, sugestiile sale nu sunt întotdeauna ideale. „El creează, desenează ținute. Este foarte talentat”, a precizat ea.