Medicul Adrian Streinu Cercel critică dur atitudinea delăsătoare a românilor în fața pericolului uriaș al PANDEMIEI de coronavirus. Oamenii continuă să trateze cu ușurință recomandările autorităților. România va ajunge în mai puțin de o lună precum Italia, cu zeci de mii de cazuri de îmbolnăviri și mii de morți, avertizează dur acesta.

În timp ce Adrian Streinu Cercel a refuzat să vorbească despre cele patru decese cauzate de coronavirus în țară, până acum, medicul a vorbit despre necesitatea ca recomandările să fie respectate, într-o intervenție la Antena3. Românii trebuie să se spele cu apă și săpun și să nu mai iasă din casă, decât când trebuie să-și procure cele necesare supraviețuirii.

Citeste si...
O doctoriță rusoaică a sărit de la etaj de teama că va fi nevoită să îngrijească pacienți cu COVID-19

Problema e alta si daca nu o rezolvam, in mai putin de oluna ajungem ca Italia. Trebuie să evităm murdăria, pe românește! Avem nevoie să folosim apă și săpun, pentru a impiedica transmiterea intracomunitară a coronavirusului. Este cel mai important! Românii trebuie să înțeleagă că e nevoie să stea în case”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

576 de cazuri confirmate, 4 morți în România
În țara noastră, dintre cele 576 de cazuri confirmate, noul coronavirus a luat patru vieţi. Toţi suferau însă de alte boli, precum cancer în stadiul terminal, diabet şi hipertensiune arterială.

adrian streinu cercel, coronavirusv covid 19, italia, morti, oameni,pandemie, romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.