Medicul Adrian Streinu Cercel critică dur atitudinea delăsătoare a românilor în fața pericolului uriaș al PANDEMIEI de coronavirus. Oamenii continuă să trateze cu ușurință recomandările autorităților. România va ajunge în mai puțin de o lună precum Italia, cu zeci de mii de cazuri de îmbolnăviri și mii de morți, avertizează dur acesta.

În timp ce Adrian Streinu Cercel a refuzat să vorbească despre cele patru decese cauzate de coronavirus în țară, până acum, medicul a vorbit despre necesitatea ca recomandările să fie respectate, într-o intervenție la Antena3. Românii trebuie să se spele cu apă și săpun și să nu mai iasă din casă, decât când trebuie să-și procure cele necesare supraviețuirii.

Citeste si...  Romania era considerată până nu demult repetentul Europei .A dat clasa la cresterea economica

Problema e alta si daca nu o rezolvam, in mai putin de oluna ajungem ca Italia. Trebuie să evităm murdăria, pe românește! Avem nevoie să folosim apă și săpun, pentru a impiedica transmiterea intracomunitară a coronavirusului. Este cel mai important! Românii trebuie să înțeleagă că e nevoie să stea în case”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

576 de cazuri confirmate, 4 morți în România
În țara noastră, dintre cele 576 de cazuri confirmate, noul coronavirus a luat patru vieţi. Toţi suferau însă de alte boli, precum cancer în stadiul terminal, diabet şi hipertensiune arterială.

adrian streinu cercel, coronavirusv covid 19, italia, morti, oameni,pandemie, romania