Un medic stomatolog din Timişoara, în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis într-un mod infiorător, care i-a cutremurat pe toți cei care l-au cunoscut. Bărbatul și-a explicat gestul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Nefericit în dragoste, medicul și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat. Trupul său a fost descoperit de soție, care a sunat la 112, relatează banatulazi.ro.

Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului nu au mai putut să-l salveze.

Medicul a lăsat un mesaj lung pe Facebook, în care îi explica soţiei motivele pentru care a recurs la acest gest.

„Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproşat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă şi în rest făceam muncă de construcţii pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine şi ai simţit că nu îţi mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aş fi avut şi eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecţiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ţinuit la pat şi m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi şi în care aş fi avut mult mai multă nevoie de susţinere morală, nu de critici şi certuri (…) E momentul ca şi eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viaţa mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greşit vă spun sincer că îmi pare rău”, a scris medicul.

Citeste si...
Viceprimarul Primăriei Timişoarei și secretarul general al instituției, infectati cu COVID

Imediat după postarea de pe Facebook, prietenii bărbatului au început să îi transmită mesaje de încurajare, însă acestea au rămas fără niciun răspuns.

Bărbatul era căsătorit și avea un copil. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu precizie ce anume l-a îndemnat pe doctor la gestul extrem. Stomatologl din Timişoara, în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis într-un mod infiorător