Managerul de conunicare al lui Halep Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a lansat un atac fără precedent la adresa Biancăi Andreescu, după victoria sportivei noastre, de la Turneul Campioanelor.

”Astăzi, Simona Halep ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță.

Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și de a juca pentru un alt steag”, a scris Hodor, pe Instagram.

Ce spunea tatăl Biancăi Andreescu după victoria uriașă de la US Open
Tatăl Biancăi Andreescu, Nicu, a dezvăluit că învingătoarea de la US Open vorbește acasă, cu părinții ei, limba română. Mai mult, jucătoarea de 19 ani știe să și scrie în limba noastră.

Citeste si...  Derby de România doar cu numele

„Bianca a început tenisul în România, la 6 ani. Soția s-a mutat împreună cu Bianca acolo, am vrut să începem un business. Doi ani și jumătate a făcut tenis acolo. De acolo știe și limba, știe să și scrie. Noi vorbim acasă în română și asta o ajută.

Mergem acasă în fiecare an, în Vâlcea, la familie. Ea trebuie să vorbească românește și asta a ajutat-o foarte mult. Sper să nu uite niciodată limba română”, a spus Nicu Andreescu, pentru RTVNY.