Mihaela Brooks continua sa faca dezvaluiri in cazul mortii Madalinei Manole.

Profilerul romano-canadian Mihaela Brooks demonstreaza intr-un filmulet de 10 minute ca „prima incercare de sinucidere a Madalinei Manole” nu exista. Este vorba despre episodul din 17-18 iunie 2010, cand interpreta a fost dusa la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru ca ingerase circa 40 de comprimate de paracetamol si panadol.

Episodul a fost prezentat in presa, imediat dupa moartea Madalinei, ca prima din cele trei incercari de sinucidere care au precedat actul suicidal din 14 iulie 2010. Informatia a aparut din „surse judiciare neoficiale”, dupa ce Petru Mircea a predat procurorilor o foaie de externare de la Sectia ATI II Toxicologie.

Ceea ce a trecut neobservat la vremea respectiva a fost faptul ca Madalina acuzase anterior dureri abdominale ombilicale, lucru care reiese chiar din biletul de externare. In septembrie 2010, in cadrul unui interviu pe care Petru Mircea l-a oferit lui Catalin Maruta, acesta avea sa confirme faptul ca ulterior a aflat ca artista a marturisit ca, in realitate, a luat doar trei pastile de paracetamol.

„Nu numai pe parcursul anchetei, in declaratiile pe care le-a dat, dar si in aparitiile publice, Petru Mircea a inisistat pe asa-zisa depresie a Madalinei in timp ce „tentativa de suicid” prin ingerarea unor medicamente, dupa cum ati vazut, nu a fost confirmata toxicologic, iar el, la sfarsit, a recunoscut ca a luat 3 pastile. Nu a mentionat nicaieri faptul ca Madalina a fost la spital din cauza unei dureri acute in zona ombilicala”, spune Mihaela Brooks.

Citeste si...  Noi dezvaluiri despre cazul Stan Mustață ,ucis de indiferenta sistemului

In data de 20 iulie 2010, ziarul Gandul scria ca Madalina Manole a avut, in total 3 tentative de sinucidere, citand surse judiciare. „In afara de episodul din 17 iunie – cand cantareata a fost spitalizata din cauza ca a luat mai multe pastile de ibuprofen si paracetamol – au mai existat inca doua momente negre. In urma cu o luna si jumatate, Madalina Manole i-a spus sotului si inca unei cunostinte ca a baut o substanta toxica pentru ca nu mai voia sa traiasca. Un alt moment s-a consumat in urma cu trei saptamani, cand artista i-a aratat sotului niste punctii venoase, spunandu-i ca a incercat sa-si bage aer in vene cu o seringa”, scria Gandul in 2010.