În urmă cu câteva luni, presa mondenă luase foc. Mădălina Ghenea era în braţele unui milionar american, proprietarul unei galerii de artă, iar pozele surprinse pe plaja privată din Saint Bart arătau doi tineri frumoşi şi îndăgostiţi. Ba mai mult, în scurt timp, olteanca de la Slatina a ajuns să fie prezentată şi mamei soacre şi primise chiar şi un inel de la Vito Schnabel, iar când credeam că merg spre altar, au luat-o fiecare pe alt drum.

Ne aşteptam ca pe Mădălina să o afecteze şi să o dea înapoi acest nou eşec, pentru că iată, e frumoasă, e deşteaptă şi are o carieră, dar n-are noroc în dragoste deloc. Însă actriţa pare să fi depăşit uşor momentul, dacă ne gândim la apariţiile ei de la Festivalul Filmului de la Veneţia sau, mai noi, la pictorialul hot pe care tocmai l-a realizat pentru o revistă pentru bărbaţi din Italia.

Noul curtezan, avere de 20 de miliarde

Dar oricum s-ar vedea din afară, frumoasa româncă a avut mare nevoie să fie consolată, aşa că a apărut în peisaj un nou milionar. Un italian, dacă tot s-a mutat Mădălina definitiv în Peninsulă. Leonardo Maria Del Vecchio ar fi cunoscut-o pe Mădălina prin amicii comuni, numai că, la acea vreme, românca se iubea cu un milionarul de origine elvețian. Însă imediat ce a aflat despre despărţire, Leonardo şi-a oferit umărul, iar de la consolare la iubire a fost doar un mic pas.

Citeste si...
Mădalina Ghenea, părăsită pentru Lupita Nyong’o?!

E drept, Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio nu se afișează încă în public, dar își petrec tot timpul împreună, în Italia. Despre noul iubit al modelului, se spune că este unul dintre cei mai bogați italieni, conducând una dintre diviziile imperiului construit de tatăl lui, imperiu estimat la 20 de miliarde de euro.

Mădălina este mai mare cu 7 ani decât partenerul său, dar pentru Leonardo nu pare să fie aspect prea important. De altfel, miliardarul este recunoscut drept devorator de fotomodele celebre în întreaga lume.