Luka Jovic (22 de ani) a fost în centrul atenției la începutul pandemiei de coronavirus, când a încălcat carantina și a fost criticat dur inclusiv de prim-ministrul Serbiei, Ana Brnabic.

Atacantul lui Real Madrid, unde a dezamăgit în stagiunea precedentă, a fugit atunci din izolare ca să se vadă cu modelul sârb Sofija Milosevic (29 de ani), cu care are o relație din vara lui 2019.

Luka Jovic a cerut-o în căsătorie pe femeia pentru care a ”fentat” carantina
Sofija, faimoasă în lumea modei internaționale, a avut în trecut o relație cu Viktor Troicki, un tenismen din Serbia. Acum însă, pare hotărâtă să își petreacă timpul exclusiv cu Jovic, care tocmai a cerut-o de soție. Mai ales că Sofija Milosevic este însărcinată în câteva luni.

Momentul cererii în căsătorie a avut loc pe un yacht, în insula Capri, unde cei doi sunt în vacanță. Sârboaica n-a stat pe gânduri. ”Da. Mulțumesc pentru că sunt cu tine, pentru că râd mai mult alături de tine. Mulțumesc că mă iubești. Te iubesc la infinit”, a răspuns Sofija.
Luka Jovic a cerut-o de nevastă

Citeste si...
Casa Regală a luat o decizie surprinzătoare în privința lui Nicolae Medforth Mills

Imaginile cu sârboaica, având burta foarte vizibilă, cerută de soție de Luka Jovic au circulat în mediul online.

Cine este Sofija Milosevic, viitoarea soție a lui Luka Jovic
Sofija Milosevic a mai avut o relație cu un fotbalist celebru din Serbia. Din 2015 până în 2018 a fost cuplată cu Adem Ljajic (28 de ani), fotbalistul lui Beșiktaș.

Presa din Serbia scria că cei doi au planuri de nuntă, însă în cele din urmă s-au despărțit. Tot jurnaliștii din țara vecină speculează că Sofija a mai avut aventuri cu alți doi fotbaliști: Dusko Tosic și starul croat Ante Rebic.

Sârboaica a intrat în lumea modei de la 14 ani, prezentând de-a lungul timpului pentru mai multe brand-uri, atât în Serbia, cât și la Milano sau New York.
Luka Jovic a cerut-o de nevastă

Relația dintre Sofija Milosevic și Luka Jovic a început cumva scandalos. Vârful lui Real a părăsit-o pe Andjela Manitasevic, mama primului său copil, ca să iasă cu modelul născut în Belgrad.