Ludovic Orban a vorbit sâmbătă despre viitoarele măsuri ce vor avea drept scop stoparea sau micşorarea răspândirii coronavirului în rândul populaţiei.

Premierul Ludovic Orban explică de ce a fost luat în vizor programul teraselor şi de ce este de părerere că limitarea programului acestora ar face bine oamenilor.

„Toate amenzile pot fi date din momentul publicării Hotărârii de Guvern în monitor. Oricine va contesta amenda va avea șanse sa câștige, Pe de altă parte orice nerespectare a prevederilor de protecție sanitară trebuie sancționate. Pui in pericol pe cei dragi, cei apropiați, prietenii rudele, colegii de birou.

Cand voi pleca de aici vom întruni Comitetul național pentru situații de urgenţă.

Decizia de introducere a unor restricții privind orarul va functiona pentru toate tipurile de evenimente de la terasă.E normal. Nu poți limita la ora 23 si pentru unii sa permiți şi pentru alții să nu permiți.

In judeţele cu risc mare de răspândire în comuniatate. Se știe că multe terase după 23 se transformă în locuri cu multe persoane,…va face bine oamenilor.

Vom da pe unități administrative, municipii, județe. Vom anunța clar după Comitet. Raed Arafat a trimis proiectul și vom comunica public”, a explicat Orban.


Citeste si...
O ROMÂNCĂ a devenit MINISTRUL SPORTULUI în Franţa