Premierul Ludovic Orban este sigur și încrezător că PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo 10 ani, idee care l-a determinat să-i încurajeze pe votanții bistrițeni să aleagă PNL la alegerile locale. „Nu e bine ca Bistriţa să rămână în afara jocului şi că e foarte bine ca toţi cei care candidaţi la primărie să puteţi să obţineţi sprijinul Guvernului pentru toate proiectele”, a spus Orban la Bistrița.

„Ca să fim cinstiţi, acuma se cam confruntă două blocuri: PSD-ul cu tovarăşii de drum şi, de partea cealaltă de PNL care beneficiază şi sprijinul USR”, le-a transmis Ludovic Orban candidaţilor PNL pentru alegerile locale din judeţul Bistriţa Năsăud.

Liderul PNL Ludovic Orban este convins că întreg Ardealul va vota cu PNL. De asemenea, Orban este convins că social-democrații nu se vor întoarce la guvernare prea curând.

Orban: Bistrița o să rămână copilul orfan al Ardealului dacă nu se merge pe mâna noastră
„Mizaţi pe un atu: tot Ardealul va fi liberal. Nu se poate ca Bistriţa să rămână roşie şi spuneţi-le bistriţenilor lucrul ăsta. Deci o să rămână copilul orfan al Ardealului dacă nu merg pe mâna noastră. Oricum există clar o opţiune favorabilă pentru dreapta, pentru PNL, spuneţi-le că tot Ardealul va fi galben, mai puţin Harghita, Covasna care sunt verzi că aşa sunt. Dar nu se poate să rămână Bistriţa de căruţă. Şi de asemenea să le spuneţi un lucru este foarte important: A fost bine că a fost un preşedinte cât a fost la guvernare PSD, dar acuma PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo şi că nu e bine ca Bistriţa să rămână în afara jocului şi că e foarte bine ca toţi cei care candidaţi la primărie şi care veţi avea uşa deschisă la guvern să puteţi să obţineţi sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le aveţi în beneficiul comunităţilor locale. E un argument care nu trebuie ignorat”, a declarat Orban.


Citeste si...
Iti preconizezi o noapte fierbinte alaturi de iubitul tau? Afla care sunt bauturile care fac minuni in dormitor