Lucescu zilele antrenorului român, pe banca tehnică a naționalei Turciei sunt  numărate, cel puțin așa susține publicația Sabah. Cel care îi poate lua locul este actualul tehnician al echipei Beșiktaș, Șenol Guneș, conform Mediafax.

„La alegerile de la federaţie, de la finalul sezonului, noua conducere va stabili selecţionerul”, notează jurnaliștii turci, care sunt de părere că selecționerul face alegeri controversate în ceea ce privește convocările, lucru care a dus la înfrângerea în fața Suediei și retrogradarea din divia a treia a Ligii Națiunilor.

„Singurul rival pentru Lucescu a rămas Şenol Guneş. Dacă Guneş se va despărţi de Beşiktaş, există posibilitatea ca el să ajungă la echipa naţională”, a mai precizat sursa citatĂ.

Citeste si...
Viaţa de degenerat a bărbatului arestat pentru că şi-a măcelărit părinţii şi bunica. „L-am dat afară după numai trei săptămâni“

Naţionala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, sâmbătă, 17 noiembrie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de selecţionata Suediei, într-un meci din grupa a doua a diviziei B a Ligii Naţiunilor şi a retrogradat în al treilea eşalon al competiţiei.