Loredana Groza este o artistă de calibru și are căștiguri pe măsură. Aceasta afirma că dintotdeauna a câștigat mai mulți decât bărbații din viața ei.

Loredana Groza este prezentă de ani de zile pe scena muzicală din România, însă de pe vremea când era doar o adolescentă. A știut să se reinventeze de la an la an și să reușească să rămână în atenția publicului, care i-a fredonat hiturile pe care aceasta le-a lansat unul după altul.

Loredana Groza, care este căsătorită cu Andrei Boncea și este mama unei fete pe nume Elena, se poate lăuda cu o carieră de mare succes. Artista, care este jurat la show-ul de televiziune „Vocea României”, are spectacole după spectacole și publicul abia așteaptă să o vadă și să o asculte.

Loredana Groza, care afirma că a trăit în condiții grele, afirma, într-un interviu, că dintotdeauna a căștigat mai bine decât bărbații din viața sa.

„Am cântat, am muncit, n-am dormit nopți, pentru că am renunțat la multe în viață ca să fac lucrurile astea. Nu m-am jucat în copilărie ca alți copii, n-am avut o viață normală, nu m-am dus în vacanțe atît de mult că alții. Număr pe degetele de la o mână Revelioanele petrecute cu ai mei, am cântat mereu de sărbători. Tot timpul am sacrificat ceva. Dar auzi numai explicații pentru succesul unei femei: a, s-a culcat cu ăla, i-a dat ăla. Misoginismul e în floare. Mie nu mi-a dat nimeni nimic.

Tot ce am câștigat, am câștigat prin munca mea. Nici un bărbat din viața mea n-a fost milionar…

Întâmplător am câștigat mai bine decît bărbații din viața mea și asta mi-a dat o libertate în plus. Pentru o femeie, ca să se emancipeze în ziua de azi, contează foarte mult să aibă o situație materială a ei, personală, stabilă, și să nu depindă de un bărbat. Pentru că atunci încep și compromisurile.

Mi se pare corect să fii pe picioarele tale, chiar dacă ești căsătorită, și să nu atârni, să nu fii o povară pentru bărbatul tău. Pentru că atunci cînd ești o povară și când începi să emiți tot felul de pretenții, dragostea se transformă în altceva”, afirma celebra cântăreață într-un interviu pentru revista Tango, din urmă cu câțiva ani.

Citeste si...  Asemănare izbitoare între Lavinia Pârva şi Andreea Marin!