Viorica Dăncilă a fost chemată de Liviu Dragnea la o discuție în biroul liderului PSD, întrevedere care are loc, la această oră la Palatul Parlamentului. Călin Popescu Tăriceanu este și el prezent pentru a se discuta despre restructurarea Guvernului, informează România TV.

Viorica Dăncilă și-a anulat prezența la un eveniment programat la Palatul Victoria. Ea trebuia să fie participe la evenimentul de lansare a două apeluri de proiecte cu impact social major, finanțate din fonduri europene, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi.

Dăncilă și Dragnea discută despre calea de urmat în privința remanierii.

UPDATE – ALDE cere asigurări ferme că există suficiente voturi pentru o restructurare a Guvernului în condițiile în care mai mulți aleși ar putea să nu fie prezenți, fiind plecați în mini-concedii de Paști, spun surse din coaliție. Pe masa PSD există varianta amânării restructurării Guvernului pentru perioada de după sărbătorile pascale. Liviu Dragnea vrea un vot final miercuri, în plenul reunit. Iohannis ar urma să o anunțe pe Dăncilă, marți, ce decizie a luat în privința miniștrilor propuși la Justiție, Fonduri UE și Românii de pretutindeni.

Citeste si...  Dragnea se vrea preşedinte PSD pentru "o perioadă limitată"

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că a primit propunerile de revocare și de numire a noilor miniștri și că prima impresie este aceea că remanierea guvernamentală se realizează ca lucrurile să meargă mai prost, adăugând că îi va transmite premierului un răspuns la începutul acestei săptămâni.