Lionel Messi și-a anunțat, marți, că va pleca de la FC Barcelona, în această vară. Jucătorul a transmis clubului că vrea să activeze clauza care îi permite să plece la finalul fiecărui sezon. În urma acestei decizii, conducătorii clubului catalan au convocat o şedinţă extraordinară.

Messi a evoluat 19 ani pentru Barcelona, iar clauza din contract care îi permite să plece gratis expirase pe 10 iunie, dar în contextul pandemiei de coronavirus aceasta a putut fi activată mai târziu, informează Mediafax.

Conducătorii clubului spaniol sunt hotărâți să nu-i dea drumul, fără a fi activată clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, dar Messi speră să nu i se pună beţe în roate, mai ales că are trei oferte concrete, comentează sursa citată.

Cele trei echipe care își doresc semnătura celebrului fotbalist sunt Manchester City, Paris Saint-Germain şi Inter Milano.

Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, a fost primul care a reacţionat virtual, după anunţul plecării lui Messi.

„Respect şi admiraţie, Leo. Ai parte de tot sprijinul meu, prietene”, a scris Puyol pe Twitter.

Vărul lui Messi susținea că își va încheia cariera în Argentina, țara sa natală
Transferul lui Lionel Messi de la FC Barcelona nu mai părea un scenariu imposibil, la mijlocul lunii mai. Chiar vărul superstarului spune că Leo ar putea ajunge în Argentina, dacă se respectă anumite condiții. De fapt, una singură și care ține de securitatea vedetelor din lumea fotbalului!

Într-un dialog cu jurnaliștii de la postul Radio Club Octubre, fostul atacant Max Biancucchi, vărul lui Lionel Messi, a spus că cel mai mare fotbalist al planetei și-ar putea încheia cariera în țara natală! Argentina trebuie doar să rezolve problema siguranței.

Barcelona îl vinde pe Messi! Ce mare fotbalist îl dă ca și transferat pe argentinian
Unul dintre cei mai mari fotbaliși români din ultimii 30 de ani este convins că argentinianul va părăsi gruparea „blaugrana”. Se urmează în mod fidel același scenariu la care a apelat și Real Madrid pentru a „scăpa” de Cristiano Ronaldo, crede Gică Craioveanu.

Fostul internațional român, stabilit de ani buni în Spania, a vorbit la Digi Sport despre „meciurile” dintre președintele Barcelonei (plus o parte dintre directorii clubului) și superstarul Leo Messi, discuții relatate pe larg în presa catalană.

Lionel Messi și-a anunțat plecarea de la Barcelona și nu este exclus ca acest lucru să se întâmple chiar în acest an, când atenția lumii (a fanilor, în special) este deturnată de la fotbal, spunea Craioveanu, la începutul lunii aprilie.


Citeste si...
Saxofonistul Armin Nicoară povestește experiența avuta în starea de comă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.