Liberalii sunt convinsi că Guvernul PSD cade cât de curând.Dragnea, Dăncilă și Vâlcov au reușit să exaspereze și să indigneze aproape pe toată lumea, scrie deputatul PNL Ovidiu Raețchi, într-o postare pe Facebook, el punctând și că guvernul Dăncilă nu va supraviețui următoarei moțiuni de cenzură:

Oricat de indiferent ar fi Dragnea la aceasta profunda nemultumire sociala Dăncilă oricum nu pricepe nimic), ea nu va ramane fara consecinte. Tot mai multe categorii sociale si profesionale isi vor exprima nemultumirile – lasand sa se vada falimentul de ansablu al guvernarii. Pe masura ce se apropie alegerile din 2019, majoritatea PSD-ALDE va continua sa se surpe in Parlament, prin noi si noi plecari. Cabinetul Dancila nu va supravietui urmatoarei motiuni de cenzura, care isi va face efectul la finalul Presedintiei rotative a Romaniei (deci fara implicatii asupra responsabilitatilor noastre europene).

Citeste si...  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, prevede sfârsitul epocii PSD şi ALDE

Oricat de grea pare lupta acum, oricat de gonflata apare azi puterea lui Dragnea, PSD e aproape de capatul drumului. E suficient sa iesi pe strada ca sa intelegi asta – ca au mintit, au jignit si au afectat aproape orice roman care nu face parte din cercul lor de interese. Si ca oamenii nu ii mai suporta pentru asta”, a scris deputatul PNL Ovidiu Raețchi, pe contul său de Facebook.