Helmut Duckadam i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf, după ce fostul antrenor de la FCSB a făcut niște declarații controversate astăzi.

Laurențiu Reghecampf: ”Mereu se ajungea la bani cu Helmut!”
”El a fost președinte de onoare. Nu era responsabilitatea mea ca antrenor să-l invit la ieșirile oficiale ale echipei, petrecerea de titlu… eu sunt doar antrenor. Nu președinte, nu patron, nimic. Nu-mi permit să trec peste MM, care era manager. Eu vorbeam cu MM de problemele noastre, nu m-am gândit că trebuie să-l invit pe Helmut, fiind președinte de onoare.

Am încercat să-l ajut la Steaua, dar nu pot să controlez eu anumite lucruri. Nu te bagi, ca antrenor, undeva unde te depășește cumva. Eu știu anumite discuții care au fost, mereu se ajungea la bani.

Am discutat cu Helmut, s-a discutat cu el, nu i s-a pus pumnul în gură. Nu i-am zis nici ‘Du-te mai încolo!’. Au fost anumite momente când anumite declarații ale lui deranjau”, a spus ”Reghe”, la Realitatea Sportivă.

Citeste si...  Chiar dacă FCSB a rămas fără palmares, în favoarea CSA Steaua, Becali pare multumit

Helmut Duckadam: ”Se contrazice. Nici salariul nu l-am negociat!”
Duckadam s-a arătat surprins de vorbele soțului Anamariei Prodan, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport. ”Se contrazice. El m-a invitat la primul titlu câștigat. Niciodată n-am cerut bani”, a zis ”eroul de la Sevilla”.

”Mă îndoiesc că am cerut bani pentru deplasări. Nu înțeleg la ce se referă. Nici măcar salariul meu nu l-am negociat la FCSB. Cât mi s-a oferit, atât am acceptat. Rețineți, în zece ani nu am primit niciodată primă pentru titlu sau calificări în grupele europene.

Cu Mihai Stoica n-am avut o relație extraordinară. A fost o perioadă când el, într-adevăr, era cel mai puternic din club”, a spus Helmut Duckadam.