Marius Lăcătuș a avut o intervenție la Digi Sport Special, în care a tratat și subiectul controversat al penalty-ului ratat de George Pușcaș, în remiza tricolorilor de marți, 1-1 cu Norvegia.

Printre altele, „Fiara” a fost întrebată cum reacționa, pe vremea când era jucător, în momentul în care un coechipier îi lua mingea pentru a bate el penalty-ul, așa cum i-a făcut și George Pușcaș lui Nicușor Stanciu, cel desemnat inițial de Cosmin Contra.

„Dacă vedeam că un jucător se simte poate mai bine, că este sigur pe el și dorește să execute, chiar nu eram genul de jucător să-i zic: Nu dom’le, eu eram desemnat, eu bat”, a declarat Lăcătuș.

Marius Lăcătuș a amintit un episod hilar din perioada de jucător pentru Steaua
De asemenea, Lăcătuș a mai povestit o întâmplare hilară cu fostul său coechipier, Gabi Balint. În 9 mai 1990, pe vremea când erau colegi în atacul Stelei, într-un meci cu Jiul Petroșani, 2-2, cei doi au căzut inedit la pace pentru desemnarea penalty-ului: Lăcătuș i-a pasat în lateral, a la Johan Cruyff, însă pasa a fost prea lungă și Balint a ratat, spre furia lui „Nea Puiu”.

Citeste si...  Nicolae Stanciu, cel mai scump jucător care a plecat din campionatul României

„Nu am luat mingea cuiva niciodată. O dată, Nea Puiu voia să bat eu, am zis că nu vreau să bat. Balint voia să bată el. Era un meci la Petroșani. Am zis că iau eu mingea și i-o mișc, s-o dea el. Era o luptă și pentru titlul de golgheter, parcă. Și i-am dat o pasă prea lungă spre portar și a ratat, ne lăsase Nea Puiu pe acolo”, a mai povestit Lăcătuș.