Paul Surugiu Fuego va invita la un mare eveniment concert aniversar celebrând cei 25 de ani de activitate muzicala pe scena românească! Va fi o sărbătoare, cu invitați speciali, alături de Orchestra Fraților Advahov și Angry Band

Pul Surugiu Fuego:Dragii mei, deși nu sunt amator al spațiilor grandioase, iată că revin la Sala Palatului din București, cu un concert aniversar, un adevărat maraton muzical live, cu peste 50 de oameni pe scenă, pe data de 15 noiembrie 2019!
Va fi o sărbătoare, cu invitați speciali, alături de Orchestra Fraților Advahov și Angry Band, celebrând cei 25 de ani ai mei pe scena românească! Vă mărturisesc că pregătesc un eveniment măreț, un show pe măsură, cu multe emoții și surprize speciale! Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete de la Sala Palatului, dar și online pe site-urile de mai jos:

Citeste si...
Bomba in lumea muzicala! Sisu il vrea pe Fuego

https://startickets.ro/LIVELASALAPALATULUICONCERTANIV…/18939 ht

tps://www.ticketstore.ro/…/live-la-sala-palatului-concert…

3 COMENTARII

  1. Felicitări! Un spectacol de mult timp asteptat de catre publicul artistului Paul Surugiu – Fuego! :* <3
    Cu siguranta va fi un REGAL al Muzicii din Romania! :*

  2. Va fi un spectacol grandios!! Astept cu nerabdare si multa bucurie ziua de 15 noiembrie! Mult succes, Fuego!

  3. Un spectacol de zile mari, de inalta tinuta artistica, asa cum Fuego stie si a dovedit mereu in cariera sa ca poate realiza! Numaram, cu nerabdare si placuta asteptare, zilele pana pe 15 Noiembrie! Mult succes!

Comments are closed.