Trupa André a bifat, în urmă cu două decenii, succes după succes, solistele Andreea Bălan (34 de ani) şi Andreea Antonescu (35 de ani) fiind, la acea vreme, cap de afiş al oricărui spectacol. S-au certat, s-au împăcat, iar între timp au devenit naşă şi fină, dar şi soţii şi mămici de nota zece. Click! vă dezvăluie detalii neştiute despre formaţia care a spart toate topurile, în perioada 1998-2001.

Tăticul acestei formaţii, Săndel Bălan, şi-a amintit cu drag, la ceas aniversar, despre începuturile André.

„Prima formulă a trupei le avea pe fiica mea şi pe Simona Nae în componenţă. Aveau 11 ani, cred. Au mers peste tot, la toate emisiunile acelea care se făceau atunci. Apoi Simona s-a retras, iar eu cu tatăl Andreei Antonescu (35 de ani) ne-am gândit să facem o trupă cu ea şi cu Andreea Bălan (34 de ani). Ambele fete aveau deja câte un album înregistrat, Andreea Antonescu avea unul făcut de Adi Ordean”.

Săndel Bălan

De la  Săndel am mai aflat că puştoaicele păreau predestinate să cânte împreună, cu atât mai mult cu cât între ele exista un lung şir de coincidenţe: ”Ambele locuiau la etajul 1, la apartamentul 5, şi pe amândouă le mai cheamă şi Georgiana. Pe vremea aceea nu ne gândeam la succes şi bani sau că vom ajunge la un nivel. Însă am ajuns destul de sus cu trupa, care s-a destrămat în 2001” . Bucuria cea mare a fetelor a fost atunci când au fost invitate de Dan Popi, la ”Cat Music”, pentru înregistrări: “Am fost sunaţi să semnăm contractul pentru că piesa lor, «Petrecerea», trebuia să apară pe o compilaţie cu alte melodii cunoscute. Iar la trei luni diferenţă, în 1999, am lansat şi primul album, “La întâlnire”.

Citeste si...  Fotografii controversate cu vedetele noastre! Iata ce au postat vedetele pe conturile de Facebook

2018. Andreea Bălan şi-a găsit fericirea în braţele lui George Burcea

Andreea Bălan are o fetiţă, Ella-Maya

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la debutul trupei, însă nu se anunţă vreun eveniment aniversar: “Au fost câteva idei, dar ar trebui făcut totul profesional. Piesele au mai fost reorchestrate, trebuie să fie strategii adevărate, nu să facem totul pe genunchi”, ne-a mai menţionat compozitorul pieselor de succes ale trupei André. Acum, Săndel este fericit că ambele artiste, care au spectacole pe cont propriu, sunt la casele lor: “Au făcut istorie şi e bine că nu s-au lăsat de muzică. Pe Andreea mea am dus-o de mică la karate, are patru centuri, la cursuri de engleză, dans, coregrafie. A făcut canto cu Cătălin Târcolea şi a cântat încă de mică cu trupă de instrumentişti. Multă lume ne-a vorbit de rău şi ne vorbeşte, însă totul trece. S-au maturizat, sunt la casele lor”. Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea şi au împreună o fetiţă, Ella-Maya. Ea a năşit-o pe Sienna, fetiţa Andreei Antonescu şi a omului de afaceri Traian Spak.

Andreea Antonescu are o fiică, Sienna, cu omul de afaceri Traian Spak