Nick Kyrgios a pierdut în 3 seturi cu Roger Federer, de la Laver Cup, dar a avut o scuză neobișnuită pentru că a pierdut un game. Australianul a pretins că o fată drăguță din public a reprezentat motivul eșecului său.

Nick Kyrgios a pierdut în 3 seturi cu Roger Federer. După ce a câștigat primul set la tie-break și conducea cu 2-1 în actul secund, „rebelul tenisului” s-a dus pe bancă și le-a spus celor din staff: „Mi-am pierdut concentrarea. Am văzut o tipă foarte sexy în public. Chiar sunt foarte sincer, m-aș căsători cu ea chiar acum! Chiar acum!”

Nick Kyrgios a pierdut meicul cu Roger Federer, iar scorul dintre echipa Europei și cea a Lumii a devenit 5-3.

Citeste si...  ARPIM: Criza medicamentelor se va rezolva numai cu măsuri care să trateze fondul problemelor sistemului

Nick Kyrgios, rebelul tenisului, e campion la amenzi
Nick Kyrgios este cunoscut drept un adevărat „rebel” al tenisului. Ultima sa ispravă a fost un atac la adresa conaționalului său, legendarul Patrick Rafter.

La US Open, jucătorul de 24 de ani a fost sancționat pentru părăsirea terenului fără acordul arbitrului, pentru folosirea obscenităților și pentru conduită nesportivă în fața adversarului său. Înainte de asta, la Cincinnati, australianul a fost amendat cu 113.000 de dolari, când l-a jignit pe arbitrul Fergus Murphy.

În acest an, Kyrgios a devenit campion la Washington și Acapulco.