Kylie Jenner (20 de ani) a confirmat că așteaptă să aducă pe lume o fetiță, conform jurnaliștilor de la TMZ. Tânăra vedetă a fost câteva luni împreună cu rapperul Travis Scott, tot de când se precizează că a rămas însărcinată.Wendy Williams, o prezentatoare tv celebră în SUA, a făcut o serie de afirmaţii răutăcioase la adresa viitoarei tinere mămici.

Rămasă însărcinată, Kylie Jenner a decis că e pregătită să devină mamă, chiar dacă rapperul în vârstă de 25 de ani s-a declarat extrem de rezervat când a aflat vestea. Mai mult, cei doi s-ar fi despărţit, Travis nesimţindu-se pregătit să întemeieze o familie acum.

În direct la TV, prezentatoarea Wendy Williams a discutat despre situaţia în care se află Kylie, care în ultima perioadă nu a mai avut vreo apariţie televizată.

Citeste si...  Până la 1 martie, Orban va lua o decizie cu privire la alegerile locale

Ştiţi de ce nu mai apare? Eu am ghicit imediat: pentru că nu mai formează un cuplu cu Travis. A lăsat-o gravidă şi a fugit. Ştiţi cum a fost? Şi-a făcut testul, şi i-a zis: <Dumnezeule, Travis, ce fac acum?>. Ea a vrut să îl păstreze. Dar la 20 de ani, cu un copil…ce aptitudini de părinte să ai? Ştiţi ce i-a spus Travis: <Nu, iubito, eu nu mă bag. Eu am treburile mele, cariera. Îţi plătesc pensie alimentară, dacă vrei să îl păstrezi>. A decis să îl ţină, dar nu s-a gândit nici la faptul că acel copil va creşte fără tată. Ce rol va îndeplini Travis în viaţa micuţei?„, a fost reacţia lui Wendy Williams, conform mirror.co.uk.