Klaus Iohannis a ajuns la concluzia celor care îl criticau pentru că a ales să nu meargă pe drumul bătătorit de Traian Băsescu! Președintele României își pune cenușă în cap și recunoaște că a greșit când a ales să fie pasiv față de PSD.

Întrebat până unde va merge, după ce, înainte de prezidențiale, a spus că „decât să fiu mârlan, mai bine pierd”, Klaus Iohannis a trasat limitele pentru viitoarele sale acțiuni.

”Putem să mergem oricât de departe, dar mârlani să nu fim. Asta nu înseamnă că pierdem sau că suntem dispuși să pierdem, doar că nu suntem dispuși să fim mârlani ca să câștigăm. Cel puțin eu. Aia cu prima parte, cu pasivitatea, putem să ne vedem poate o dată, cu altă ocazie, și să discutăm mai mult. Sigur, se poate trata și ca o formă de pasivitate. Nu așa a fost intenționată, dar de mulți așa a fost recepționată. Am făcut corecturile de rigoare între timp.”, a declarat Iohannis.

Citeste si...  Dăncilă explică principala nemulţumire a liderilor UE faţă de România: 'Lucru pe care i-l va cere și domnului președinte Iohannis'