Gheorghe Hagi este un tată fericit. După ce Ianis i-a călcat pe urme şi e pe drumul de a deveni un mare fotbalist, sora sa Kira a dat lovitura pe plan profesional.

Lovitură de proporţii pentru Kira Hagi. Fiica lui Gică Hagi, Kira, și Johhny, copilul pe care compozitorului Mihai Alexandru îl are cu cântăreața Nicola, au jucat cel mai recent spectacol al lor cu casa închisă.

Lovitură de proporţii pentru Kira Hagi. Ce a reuşit să facă fiica „Regelui”

Cei doi tineri actori au avut un succes fulminant, iar dovada a stat în aplauzele în serie şi zâbetele de fericire ale tuturor spectatorilor care au venit la Teaatrul Nottara pe 14 februarie, să vadă piesa “Martha și George”.

Piesa de teatru este în regia lui Filip Ristovski, cu o distribuție extrem de interesantă, protagoniști fiind Kira, fiica lui Gică Hagi, și Johhny Alexandru, fiul compozitorului Mihai Alexandru și al interpretei Nicoleta Nicola.

Filip Ristovski, regizorul piesei, e incantat de rezultatul muncii sale si a actorilor: „Este spectacolul meu de suflet, spectacolul meu pe care l-am regizat impreuna cu Kira si cu Johnny Alexandru”.

„Este vorba despre doi indragostiti, despre un cuplu celebru al peroadei interbelice. Lumea este dornica sa vna la teatru si lucrul aesta este incredibil mai ales pentru noi, actorii”, spune Kira.

Toate biletele s-au vandut la piesa in care joaca fiica lui Gica Hagi. „Suntem bucurosi ca este sold-out si ca lumea a venit la teatru”, e mandra Kira.

Dacă despre fiica lui Gheorghe Hagi e cunoaște cât este de talentată și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles, fiul Nicolei este muzician și actor cu un potențial excepțional, masterand la Conservator.

Piesa de teatru a fost atât de așteptată de către bucureșteni, încât s-a jucat cu casa închisă. La final, actorii Kira și Johnny au fost răsplătiți cu ropote de aplauze și au fost felicitați.

Interesul atât de mare i-a făcut pe organizatori să fixeze o nouă reprezentație pe data de 21 martie, de la ora 19:00, tot în Teatrul Nottara. Părinții celor doi tineri actori talentați au toate motivele să fie mândrii de copiii lor.

Citeste si...
Kira Hagi: Apariție senzațională, după ce a îmbrăcat un costum de mirească vechi de un secol