Familia ducilor de Cambridge s-a distrat pe cinste in gradina pe care Kate Middleton a decorat-o pentru concursul de peisagistica „Chelsea Flower Show”. Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis au alergat in picioarele goale, s-au dat in leagane si s-au jucat strangand frunze si nuieluse.

Printul George si Printesa Charlotte au fost pozati in timp ce se jucau desculti intr-un parau, cand se dadeau intr-un leagan realizat din frangii, in vreme ce mezinul familiei a alergat pe o poteca, avand in mana o nuia.

aici:http://instagram.com/kensingtonroyal

De altfel, este pentru prima data cand il vedem pe Louis mergand. Micutul poarte aceeasi salopeta in care George a fost fotografiat cand facea primii pasi.

Citeste si...
Kate Middleton pusa in incurcatura de meniul Reginei

aici:http://instagram.com/kensingtonroyal

„Cred cu adevarat ca natura si timpul petrecut in aer liber pot avea beneficii uriase asupra sanatatii fizice si mentale, in special in cazul copiilor mici. Sper ca aceasta gradina din padure, pe care am creat-o, sa inspire parintii si copiii sa iasa din casa, sa se bucure de natura si sa petreaca timp de calitate impreuna”, a declarat Ducesa de Cambridge.

aici:http://instagram.com/kensingtonroyal

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.