Kate Middleton, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut, luni, cel de-al treilea copil al său, un băiat, la Spitalul St Mary’s din Londra.

UPDATE: Kate Middleton şi prinţul William au prezentat lumii băieţeul lor abia născut, la ieşirea din Spitalul St Mary’s din Londra, unde a fost internată în această dimineaţă.

Băieţelul, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a născut la ora 11.01.

Copilul a avut la naştere – la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

 

Kate Middleton şi bebeluşul se simt bine, potrivit informaţiilor publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a acesteia.

„Ducesa de Cambridge a fost internată în Spitalul St. Mary’s, Paddington, Londra, mai devreme în această dimineaţă, după ce a intrat în travaliu”, a anunţat biroul de presă de la Palatul Kensington, reşedinţa ducilor de Cambridge.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a mai anunţat că „Regina (Elizabeth a II-a, n.r.), ducele de Edinburgh (prinţul consort Philip, n.r.), prinţul de Wales (prinţul moştenitor Charles, n.r.), ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.), prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost informaţi şi sunt încântaţi de această veste”.

Citeste si...  România este statul care încalcă cel mai mult drepturile omului, conform unui raport apărut în Marea Britanie Autor: George Traicu

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere.

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie 2017, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Unchiul lor, prinţul Harry, care se va căsători luna viitoare cu fosta actriţă americană Meghan Markle, este al şaselea în ordinea succesiunii.