Spre deosebire de jucătorii şi antrenorul adversarei de la Klagenfurt a României, Jurnaliştii din Austria consideră scorul meciului Austria-Romania 2-3 unul corect.

Franco Foda şi mulţi dintre jucătorii săi au avut o atitudine uşor arogantă la finalul partidei, când au acreditat ideea că nici nu-şi dau seama cum „au reuşit românii să dea trei goluri”.

Jurnaliştii din Austria consideră corectă victoria României
„Austria, jenantă împotriva României”, au titrat austriecii de la krone.at. „Faliment amar şi neaşteptat pentru naţionala noastră în Liga Naţiunilor. Jucătorii lui Franco Foda au fost nevoiţi să recunoască înfrângerea în faţa unor români oneşti”, au mai scris.

Austriecii au remarcat faptul că Mirel Rădoi a făcut cinci schimbări faţă de meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, inclusiv coordonatorul Ianis Hagi şi George Puşcaş, şi i-a susprins pe gazde cu un presing avansat la început, când a venit şi golul lui Alibec.

„În minutul 70, românii au făcut ca lucrurile să pară clare. Maxim a beneficiat de o pasă în spate complet nereuşită a lui Stefan Posch şi a lobat mingea într-un mod remarcabil peste portarul Schlager.

Patru minute mai târziu, Austria a scăpat de al patrulea gol când după o lovitură liberă a lui Gabi Iancu. când mingea a sărit înapoi în teren (n.r. din bară) … Prima înfrângere la Klagenfurt, după patru victorii la rând, nu a mai putut fi evitată”.

Austria Romania 2-3 a fost unul corect

La meciul Austria-România au fost pe stadion 350 de oameni, ambele delegaţii şi celelalte persoane care au asigurat desfăşurarea partidei, dar la meciul amical al Austriei cu Grecia, de pe 7 octombrie, pe arena din Worthersee, austriecii intenţionează să permită şi accesul parţial al publicului.


Citeste si...
Mirel Rădoi a anunțat lotul României pentru meciurile cu Austria și Irlanda de Nord

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.