După ce jucătorii Borja Valle și Isma Lopez au plecat de la Dinamo și au vorbit deschis în mediul online despre condițiile din România, jurnaliștii de la Marca și AS au scris despre situația „câinilor”. Borja Valle și Isma Lopez sunt primii jucători care părăsesc proiectul, după ce n-au încasat niciun ban. Antrenorul Cosmin Contra a părăsit astăzi România, iar la jocul cu FC Argeș din această seară va sta pe bancă Iulian Matei.

Ce scriu AS și Marca despre situația dezastruoasă de la Dinamo
Iată ce scrie AS despre plecarea jucătorilor de la Dinamo: „Doi jucătorii spanioli au plecat de la Dinamo București după ce n-au primit niciun ban. Isma Lopez și Borja Valle și-au rupt contractele din cauza restanțelor financiare.

Din luna august, clubul istoric Dinamo București este condus de un grup de investitori din Spania. Fanii care au donat bani pentru a salva clubul sunt în război cu fondul de investiții condus de Pablo Cortacero. În conducerea iberică se află și directorul sportiv Rufo Collado. Conducătorii sunt acuzați că nu și-au onorat promisiunile și nu au adus bani în club. Isma Lopez a confirmat aceste lucruri într-un clip video postat în mediul online.

Isma Lopez și Borja Valle au putut să-și rupă contractele după ce au invocat un paragraf din regulamentul FIFA”, scriu cei de la AS.

De partea cealaltă, Marca a publicat scrisoarea de rămas bun a lui Cosmin Contra: „Antrenorul Cosmin Contra a explicat marea minciună de la Dinamo București: probleme, minciuni, primisiuni…

Fost jucător și în prezent antrenor, Cosmin Contra a lansat astăzi o scrisoare cu privire la situația de la fosta sa echipă, Dinamo. În scrisoarea sa, Contra și-a prezentat versiunea față de situația creată de investitorii spanioli de la Dinamo. În final, Contra le-a mulțumit suporterilor pentru susținerea arătată, asta pentru că ei sunt singurii care au ținut clubul în viață în ultima vreme”, notează Marca.

Transferurile făcute de Dinamo, după venirea spaniolilor

Tomas Mejias (31 de ani, portar)
Rene Hinojo (34 de ani, portar)
Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaş dreapta)
Andrei Radu (24 de ani, fundaş stânga)
Isma Lopez (30 de ani, fundaş stânga)
Vlad Achim (31 de ani, mijlocaş defensiv)
Janusz Gol (34 de ani, mijlocaş defensiv)
Paul Anton (29 de ani, mijlocaş defensiv)
Borja Valle (28 de ani, mijlocaş ofensiv)
Juan Camara (26 de ani, mijlocaş stânga)
Adam Nemec (34 de ani, atacant)
Magaye Gueye (30 de ani, atacant)


Citeste si...
Tudorel Toader a discutat cu premierul Dăncilă, la Guvern; Anunțul privind șefa DNA, la ora 18.00 la Ministerul Justiției