E timpul sa dam un restart vietii tale sexuale! Ce spui de niste idei nou-noute pentru niste jocuri erotice in dormitor?

Tu, el, lumina difuza si asternuturile imbietoare – hai sa „umblam“ putin la rutina voastra sexuala si – cine stie? -, poate ca veti descoperi senzatii noi. Iata ce iti propunem:
Traseaza harta iubirii
Foloseste-ti varfurile degetelor pentru a-i trasa pe corpul gol o harta invizibila a iubirii pe care i-o porti. Mergi cu „itinerariul“ pe buzele sale, coboara pe piept, incercuieste-i sfarcurile si buricul, apoi mangaie-i testiculele. Continua pe coapsele interioare si propune-i sa faceti schimb de roluri.
Faceti schimb de experienta
Ati incercat vreodata sa va masturbati unul in fata celuilalt? Daca nu, initiaza o sesiune de acest gen, care poate servi drept preludiul ideal! In timp ce te atingi singura, punem pariu ca tipul va fi extrem de atent, ba chiar il vei innebuni de placere. Poti chiar sa il rogi să iti dea mana, sa i-o ghidezi intre picioarele tale si sa ii arati cata presiune preferi sa aplice pe clitoris – doar data viitoare se va afla pe cont propriu, nu-i asa?
Dubla stimulare
Stii si tu ce ne arata statisticile – foarte multe femei (prea multe!) nu au orgasm in majoritatea actelor sexuale in care sunt implicate. Motivele sunt multe, dar unul dintre trucurile cel mai frecvent mentionate de cele care ajungeau la orgasm era ca stimularea se aplica din doua parti concomitent. In timp ce faci dragoste si simti ca esti aproape de marele O, dar parca nu poti ajunge la el, incepe sa iti freci clitorisul. Presiunea aplicata pe el, chiar de propriile degete va face declick-ul si mai mult ca sigur ca vei reusi sa ai orgasm. Incearca!

Citeste si...  Este păcat sau nu să faci sex în post? Află ce spun medicii şi preoţii!