Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, fost jucător profesionist de baseball, s-au logodit în timpul unei vacanțe în Bahamas, după cum a anunțat chiar cei doi pe contul de Instagram, potrivit mediafax.

„A spus da”, a scris Alex Rodriguez, în vârstă de 43 de ani, pe Instagram, mesaj căruia i-a atașat o poză cu diamantul impresionant primit de Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani.

Ulterior, cântăreața a distibuit și ea postarea, căruia i-a alăturat opt emoticonuri în formă de inimă neagră.

Cuplul a aniversat doi ani de relație pe 3 februarie, potrivit revistei People.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori. Prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsătorii durând un an, şi apoi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a stat căsătorită timp de șapte ani. Cântăreața americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri, respectiv rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

Citeste si...  Prezentatoare tv, cerută în căsătorie!

Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul „In Living Color”, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Selena”, „Trenul cu bani”, „Anaconda”, „Eu cu cine mă mărit?”, „Camerista”, „Plan de rezervă” şi „Pregăteşte-te, că vine!”. Şi-a lansat albumul muzical de debut, „On the 6”, în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs „American Idol”, dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.