Ionuţ Negoiţă zice că este de acord cu propunerea celor de la asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo”, de a vinde pachetul majoritar de acţiuni ale clubului.

Afaceristul spune că deja actele au fost pregătite, iar marţi îi aşteaptă pe reprezentanţii ADPD să semneze tranzacţia.

„Da, sunt de acord cu intenţia Asociaţiei ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanţilor ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marţi după Paşte, contractul de vânzare cumpărare al pachetului de acţiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”, a spys Ionuţ Negoiţă, la ProSport.

Sâmbătă, reprezentanţii ADPD au anunţat că doresc să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al clubului Dinamo Bucureşti.

Mesajul publicat pe pagina de Facebook de „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”.

Domnule Ionuț Negoiță,
Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi așa cum ai promis!
Nu putem trăi la nesfârșit cu fața la trecut și cu spatele la viitor.
În aceste vremuri grele din viața lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparține, să ne luăm Dinamo înapoi!
Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani și ani la rând, care și-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric.
În urma ultimelor declarații venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunțăm pe toți suporterii dinamoviști că în această seară, Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă de
cumpărare a pachetului majoritar de acțiuni al S.C. Dinamo 1948 S.A.
Facem un apel către Peluza Cătălin Hîldan cât și către ceilalți suporteri care aveți în inimă Dinamo București, să ne susțineți în demersul nostru de a readuce Dinamo în mâinile celor care iubesc necondiționat această echipă.
Uniți nu putem fi înfrânți!
Totul pentru Dinamo!

Citeste si...  Cristian Borcea crede că într-un an Dinamo nu va mai exista

Bazele asociaţiei ”Dinamovişti pentru Dinamo” au fost pune în 2018, iar printre membrii fondatori se numără Cornel Dinu, Răzvan Oprea, Emil Udeanu, Stefan Demci, Bogdan Pancu, Adrian Lungu, Cosmin Csender, Robert Bălăceanu.

Ionuț Negoiță a declarat de mai multe ori că este gata să vândă Dinamo pentru un leu. A trimis chiar o scrisoare deschisă în care spune toate condițiile și în care explică ce datorii are echipa și de când nu și-au luat salariile jucătorii, relatează Pro Sport.

Cel care cumpără ar trebui să plătească datorii de aproximativ două milioane de euro, după calculele făcute de actualul acționar majoritar. Prima urgență sunt banii pentru licența pentru Liga 1: 180.000 de euro.