Dezbaterea candidatului PNL la prezidențiale Klaus Iohannis rămâne o necunoscută. Se pare că doar câțiva jurnaliști au fost solicitați să participe la evenimentul anunțat cu mare fast. Echipa PNL nu a trimis o listă oficială cu invitații. Singurele informații oficiale sunt că dezbaterea este programată să înceapă la ora 19 și că se estimează că va dura 2 ore – 2 ore și jumătate. Contracandidata lui Iohannis, Viorica Dăncilă a ironizat dezbaterea și susține că încă nu s-a hotărât dacă va merge, chiar dacă nu a invitat-o nimeni.

Potrivit unei liste apărute neoficial în presă, opt jurnalişti şi un politolog vor participa la dezbaterea electorală organizată de preşedintele Klaus Iohannis, astăzi, de la ora 19. Cei nouă sunt: Ion M. Ioniţă de la Adevărul, Cristian Leonte – Pro TV, Radu Tudor – Antena 3, Cristina Şincai- România TV, Moise Guran – Europa FM, Silviu Mănăstire -B1tv, Clarice Dinu – Hotnews, Ramona Avramescu -TVR și politologul Cristian Pîrvulescu de la SNSPA, scrie Adevarul.

Citeste si...
Adrian Papahagi se RĂSCOALĂ împotriva lui UDREA. Dezvăluiri incendiare după arestarea şefei DIICOT

Ziaristul Cristian Tudor Popescu a refuzat invitaţia, pe motiv că Administraţia Prezidenţială nu a lăsat redacţiilor libertatea de a alege ce jurnalişti trimit la dezbatare. Realitatea PLUS este singura televiziune de știri care nu a fost invitată la dezbatere.

Contracandidata lui Iohannis, Viorica Dăncilă a ironizat marea dezbatere anunțată de liberali și a spus că încă nu s-a hotărât dacă va merge, chiar dacă nu a fost invitată de nimeni din staff-ul PNL.

,,Este un eveniment în care domnul Iohannis da dosarul cu răspunsuri și le spune celor care participă puneti voi întrebările ca să dau eu aceste răpunsuri. Dezbatere presupune să ai un dialog. Aici este un monolog\”\”, a spus fostul premier Dăncilă.

Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat tresei că dezbaterea nu este una închisă. Iar dacă va veni și Viorica Dăncilă, aceasta va putea sta în public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.