Paul Surugiu Fuego era, pe atunci, un adolescent talentat, care visa la succes, dar nu se gândea niciodată că va atinge celebritatea de care se bucură astăzi.

“Perioada adolescentei mele este plină de nenumărate amintiri și de episoade speciale, nu doar pentru ca era o vreme fără griji majore, dar și pentru că eram entuziasmat la maximum și încercam să găsesc cele mai frumoase forme de-a face artă! Îmi plăcea muzica pop-rock, ba chiar aveam și un look ca atare”, ne-a dezvăluit artistul în exclusivitate.

Fuego, fotografii în premieră! “Purtam epoleți… nu m-am schimbat prea tare!”
Ascensiunea copilului Paul Surugiu a început pe vremea comunismului și a continuat cu mare succes imediat după revoluția din decembrie ’89, când porțile libertății și ale posibilităților nelimitate s-au deschis și pentru români.

“Încercam să fiu în pas cu vremurile, purtam epoleți și mergeam la mai toate festivalurile din țară, adunând trofee, cel mai important de atunci fiind totuși cel de la “Cântarea României”, faza pe țară! Eram un puști relativ cuminte, nu foarte rebel, dar care era dornic de noutate, mereu pus la punct cu ce se întâmplă, visând ca într-o zi să ajung în lumea aceasta, pentru a face ceea ce știu și-mi place! Sincer, uitându-mă în urmă, din punct de vedere al dorințelor și determinării, nu m-am schimbat prea tare! Fizic, în aproape 30 de ani de atunci, atâția au trecut de când am făcut pozele astea, am adunat răbdari, muncă și împliniri pe chip și mai multe fire de păr alb, la care n-aș renunța in ruptul capului!”, și-a amintit cu drag artistul.

Citeste si...
PAUL SURUGIU-FUEGO ADUCE UN OMAGIU MUZICII UȘOARE ROMÂNEȘTI

Fuego, fotografii în premieră! “Am avut și norocul unei memorii de fier, care-mi ajută și acum!”

Mai mult decât atât, el a dorit să puncteze și faptul că atunci când începea un nou an școlar, pentru elevul Paul Surugiu era o bucurie, nicidecum o corvoadă. “Ah, și chiar dacă eram un tânăr pasionat de muzica, nu am neglijat niciodată școala! Ce mare fericire era in vremea asta, când începea noul an școlar! Am știut ca trebuie sa ma țin de școala și sa evoluez și pe acest plan! Am fost conștiincios, m-am bucurat de profesori exemplari, care mi-au înțeles pasiunea și am avut și norocul unei memorii de fier, care-mi ajută și acum! Și-mi plăcea să-nvăț, să fiu printre cei fruntași, dar să mă și bucur de anii aceia minunati, cu prietenii și colegii mei!”, a concluzionat Fuego.

Duminica asta, pe 15 septembrie, de la ora 15.00, începe și noul sezon “Drag de România mea”, prezentat de Fuego.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.