Runi Khatun, în vârstă de 26 de ani, din India, fura monede din magazinul fratelui ei şi le înghiţise, însă nu s-a oprit aici, medicii descoperind în timpul operaţiei că femeia înghiţise de-a lungul timpului 69 de lanţuri, 80 de cercei şi 46 de monede în valoare de 53.000 de lire din stomacul femeii. 

Doctorii au fost uimiţi în timpul operaţiei când au extras bijuterii în înghiţise în valoare de 53.000 de lire din stomacul femeii.din magazinul fratelui ei şi le înghiţise însă nu s-a oprit aici, medicii descoperind în timpul operaţiei că femeia înghiţise de-a lungul timpului 69 de lanţuri, 80 de cercei şi 46 de monede din stomacul femeii.

Aceasta fusese adusă la spital de urgenţă după ce vomita încontinuu.

În timpul procedurii medicale, chirurgii au extras 69 de lanţuri, 80 de cerei, 46 de monede, 11 inele pentru nas, 4 chei şi alte lucruri.
Mama tinerei a mărturisit că observase lipsa unor anumite ornamente şi lucruri, dar nu avea nicio idee că de fapt fiica ei le înghiţea.

Citeste si...  Groaznic! Uite cum arată această femeie!

Aceasta a povestit că monedele proveneau din magazinul fratelui ei iar atunci când o lua la întrebări pe Runi referitor la obiectele dispărute, aceasta începea să plângă.
Doctorii au declarat că, deşi majoritatea obiectelor erau din materiale nepereţioase, altele erau din aur şi valorau foarte mult.

Când a ajuns la spital, starea de sănătate a tinerei era critică, aceasta având nevoie de 5 trasnfuzii de sânge. Abia după o săptămână medicii au decis să o opereze, relatează Daily Mail.

Doctorul Biswas, conducătorul echipei de chirurgi, a declarat că: „Dacă o operam mai devreme nu ar fi supravieţuit”.

Foto: Pixabay