Najila Trindade, tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol, poate avea mari probleme cu legea din Brazilia. Dacă se va dovedi că ea a făcut acuzații mincinoase, frumoasa femeie poate fi chiar și arestată.

”Oricine face acuzații mincinoase poate fi judecat. Investigăm cazul de viol a lui Najila Trindade, într-adevăr”, a dezvăluit directorul Departamentului de Poliție din Brazilia, Albano de Paula Santos.

Probleme mari pentru Najila Trindade după acuzațiile de viol
Femeia de 26 de ani a anunțat că a avut mari probleme pe rețelele de socializare, acolo unde a fost atacată constant, după ce ar fi încercat să obțină bani de pe urma lui Neymar.

”Mă refac din punct de vedere psihic. Mă tratez, pentru că am fost extrem de afectată, sufăr de depresie. Da, merg la psihiatru. Mă ajută mult, pentru că singură nu aș fi putut face față situației.

Au venit foarte multe lucruri peste mine în același timp. Am început să sufăr pe 15 mai și de atunci, totul s-a destrămat în viața mea. Mă simt de parcă un uragan mi-a devastat mintea. Totuși, astăzi sunt mai bine, față de zilele imediat următoare macabrului episod din Paris”.

”Oamenii mă recunosc, îmi fac poze și râd. Unii dintre ei îmi adresează jigniri și mă fac să vreau să nu mai ies vreodată din casă. Sunt misogini și violenți”, a adăugat Najila.

Citeste si...  Această bombă sexy care a dezamăgit o ţară întreagă!

Neymar, acuzat de viol de Najila Trindade | De unde a plecat totul
Najila Trindade a depus o plângere pentru viol împotriva lui Neymar, la un tribunal din Sao Paulo, acuzându-l pe jucător că a abuzat-o sexual într-un hotel din Paris, pe 15 mai. El se declară nevinovat şi susţine că a căzut într-o „capcană”.

„A fost o agresiune şi un viol”, a afirmat ea. Trindade l-a acuzat pe Neymar că a fost „agresiv” şi că a folosit „forţa pentru a întreţine o relaţie sexuală” fără consimţământul său, într-un hotel din Paris.

Starul brazilian ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. Pe 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după un timp în care cei doi au fost afectuoși, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra susține că a revenit în Brazilia pe 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Potrivit site-ului UOL, care a dezvăluit acest caz, femeia nu prezintă leziuni genitale, conform unui nou examen medical, cerut de poliţie după depunerea plângerii.