Noua mașină de gunoi dintr-o localitate din județul Constanța a fost „binecuvântată” de preoți care au oficiat o slujbă specială de Bobotează, Evenimentul a fost anunțat chiar de primar, pe Facebook.

S-a întâmplat în comuna Lumina din județul Constanța. Primarul PNL Ioan Roman a ținut să anunțe pe Facebook că localitatea are o nouă mașină de gunoi, care a fost și sfințită de preoți.

El a postat pe Facebook evenimentul, alături de o fotografie în care se vede cum un preot sfinţeşte utilajul.

„După slujba prilejuită de Sfânta Sărbătoare a Bobotezei și sfințire a Apei Mari pentru comunitate, ce a fost ținută la biserica din fața Primăriei, preoții au făcut și slujba de binecuvântare a noii mașini de gunoi ce a fost achiziționată la sfârșitul anului 2019. Am bucuria să vă anunț că începând de mâine, 7 ianuarie, autospeciala va fi folosită în activitatea de colectare a deșeurilor menajere și va fi văzută la treabă pe străzile comunei. Cu această ocazie vă transmit că în acest an vom acorda o mai mare atenție colectării selective și gestionării deșeurilor din comună. Toate cele bune!”, a scris primarul Ioan Roman pe Facebook.

Citeste si...  Mama lui Andrei Gheorghe, bătută! „Polițiștii erau la zece metri distanță și se uitau fără să facă nimic!"