Angelina Jolie ocupa de ani buni locurile fruntase in topul celor mai frumoase femei din lume datorita trasaturilor ei exotice si… unice. Editorii de la IMDb considera insa ca i-au gasit sosia.

Intr-un articol intitulat „Vedem dublu: Vedete care seamana foarte bine chiar daca nu sunt rude”, ei o numesc pe Stephanie Corneliussen cea mai reusita sosie a lui Angelina Jolie.

Stephanie este si ea actrita, iar iubitorii de seriale o pot recunoaste cu usurinta datorita aparitiei in serialul ” Mr. Robot”.

Corneliussen s-a nascut pe 28 aprilie 1987 in Copenhaga, Danemarca. A studiat balet, are o diploma in design grafic si a fost descoperita la varsta de 13 ani, cand a fost selectionata pentru concursul „Supermodelul Scandinaviei”, organizat de Jacqueline Friis Mikkelsen, CEO al Unique Models, o agentie internationala de modelling cu sediul la Copenhaga.

Datorita trasaturilor ei unice, a castigat concursul si, ulterior, a inceput cariera de model international sub reprezentarea celor de la Scoop din Copenhaga. Stephanie nu a renuntat insa la studii, ba chiar s-a inscris la facultate in Marea Britanie in 2007, iar in 2011 s-a mutat la Los Angeles.

Citeste si...
Angelina Jolie este alaturi de victimele violurilor

Corneliussen a pozat pentru mai multe reviste, inclusiv GQ, Vanity Fair, treats!, Vs., Playboy si Vogue. A aparut, de asemenea, in mai multe campanii publicitare si reclame pentru marci precum bebe, Armani, Dasani, Lexus si Nikon.

Ea a avut aparitii episodice in serialele „Royal Pains”, „Bad Judge” si „Land The Exes”. Pe data de 30 iulie 2012, Corneliussen a aparut in videoclipul oficial al Matchbox Twenty pentru „She’s So Mean”.

Dincolo de faptul ca a interpretat-o pe „White Nun” in American Horror Story, a jucat in „Hansel and Gretel: Witch Hunters” si „Hello Ladies”.

In 2015, Corneliussen a fost distribuita intr-un rol recurent in seria de televiziune „Mr. Robot”, ca Joanna Wellick. Serialul a fost foarte bine primit de critici, castigand Globul de Aur din 2015 pentru cea mai buna serie dramatica de televiziune.

In septembrie 2015, a fost anuntat ca Stephanie a fost distribuita si ca Valentina Vostok in „Legends of Tomorrow”, un spin-off dupa „Arrow” si „The Flash”.

In 2018, a fost distribuita ca antagonista in seria de televiziune „Deception”.

angelina jolie , angelina jolie sosie , stephanie corneliussen , mr. robot,