Panică în trenul IR Suceava-Bucureşti, după ce o femeie de 40 de ani a murit. Femeii i s-a făcut rău în timpul călătoriei, iar medicii care au fost chemaţi la faţa locului nu au mai putut să o salveze.

Incidentul s-a produs duminică, în trenul IR 1750, în zona judeţului Vrancea.

Femeii i s-a făcut rău în timpul călătoriei, iar ceilalţi pasageri au încercat să o ajute şi au sunat la numărul de urgenţă 112.

O ambulanţă a Serviciului Judeţean Vrancea a aşteptat trenul în cea mai apropiată gară, dar medicii nu au mai putut să salveze persoana care avea mai multe probleme medicale.

Decesul femeii a fost declarat în gara Adjud după ce echipajul de salvare a întrerupt manevrele de resuscitare.

Citeste si...  Campioni olimpici aleargă pentru Grivita 53

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei, Poliţiei şi Pompierilor.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Vrancea au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în trenul IR 1750, Suceava-Bucureşti unei femei i s-a făcut rău şi nu mai prezintă semne vitale. În staţia Adjud a fost preluată de un echipaj SAJ Vrancea, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul. Femeia, în vârstă de 40 de ani, din judeţul Bacău, a fost identificată şi era cunoscută cu afecţiuni medicale”, a declarat reprezentantul IPJ Vrancea, Paula Enache.

Conform procedurii, în acest caz poliţiştii vor întocmi dosar penal pentru moarte suspectă.