Cititul de pe foi îi face probleme Vioricăi Dăncilă, într-atât încât premierul a spus „douăzeci-douăzeci” în loc de anul 2020.

Mai exact era vorba despre o investiţie pentru stadionul Giuleşti în perspectiva EURO 2020 care din gura premierului a ieşit „EURO douăzeci-douăzeci”

”Adoptăm, în perspectiva Euro 2020, hotărârea guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii <Consolidarea şi modernizarea stadionului Giuleşti Valentin Stănescu>, realizat prin Compasnia Naţională de Investiţii – CNI SA. Finanţarea se va face de la bugetul de stat prin buigetele MDRAP şi Ministerului Transportului în valoare totală de 121.131.000 lei, iar termenul de finalizare va fi de 21 de luni”, a anunţat premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Citeste si...
Iubitul tau adora sa vizioneze filme porno? Iata care este explicatia

Premierul a citit însă douăzeci douăzeci în loc de anul 2020.

Potrivit proiectului, Stadionul Giuleşti ca avea o capacitate de 14.000 de locuri, va avea sali de antrenament, sală de mese cu bucătărie tip catering, recepţie, sală sport multifuncţională, pistă atletism, sală haltere, sală box, sală lupte/karate/ judo şi două studiouri TV cu anexe. De asemenea, stadionul Giuleşti va avea zona de loje VIP în spaţiu închis, iar suprafaţa de joc va fi din gazon mixt, prevăzut cu sistem
de drenaj, irigaţii şi sistem pentru stimulare creşterii gazonului.

Stadionul Giuleşti a fost inaugurat în data de 10 iunie 1939 şi avea o capacitate de 12.160 locuri.