Inovaţia în materie de smartphone-uri vine de la un producător care a reînviat din propria cenuşă precum pasărea Phoenix.

Lenovo a lansat în România vârful de gamă Moto Z, echipat cu modulele inovatoare Moto Mods. Gama de produse Moto Z, proiectată de Motorola în Chicago şi lansată oficial la jumătatea acestui an în SUA, include modulele Moto Mods – o nouă dimensiune a tehnologiei mobile. Datorită Moto Mods, smartphone-ul Moto Z se poate transforma pe măsura nevoilor utilizatorilor, iar posibilităţile sunt multiple.
Procesul de conectare a modulelor este extrem de simplu: Moto Mods se ataşează magnetic la telefon şi formează un singur dispozitiv. Modulele pot fi schimbate simplu şi rapid, în funcţie de inspiraţie. Și, pentru că funcţionalitatea este mereu la modă, seria de module Moto Mods este concepută să funcţioneze şi cu următoarele generaţii de telefoane Moto Z.

Cel mai subţire smartphone de top din lume

Realizat din aluminiu utilizat în industria militară şi din oţel inoxidabil, noul Moto Z este incredibil de subţire (doar 5,2 mm), durabil şi uşor. Moto Z are un ecran de 5,5 inch, procesor Qualcomm MSM89962 Snapdragon 820 / Quad-core (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo), 4 GB memorie RAM, MicroSD până la 256 GB şi sistem de operare Android 6.0.1, Marshmallow. Moto Z integrează o cameră foto principală de 13 MP cu stabilizator optic de imagine şi autofocus laser, pentru realizarea unor fotografii pline de viaţă, în timp ce camera frontală de 5 MP include o lentilă cu unghi larg, ideală pentru poze de grup.

Începând cu 7 decembrie 2016, Moto Z este disponibil exclusiv în reţeaua Orange şi pe www.orange.ro, la preţul de 229 euro alături de un abonament Orange Me 42 pe 24 de luni. În plus, până pe 31 decembrie 2016, Orange oferă 50% discount pentru orice modul Moto Mods achiziţionat împreună cu telefonul.
Modulul Incipio off GRIDTM Power Pack creşte instant durata de viaţă a acumulatorului cu până la 22 de ore.

• Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcţiei de zoom optic de 10x şi flash-ului Xenon. Opţiunea de fotografiere în format RAW asigură mai mult control şi flexibilitate, iar controlul de focalizare şi declanşare a fotografiilor garantează o experienţă de utilizare memorabilă. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproşabilă a fotografiilor.

• Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W şi oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.

Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafaţă într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.

• Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experienţă personalizată.