In Liga 1 meciul Astra Giurgiu si Universitatea Craiova, a fost anușat după ce au fost descoperite alte cazuri de coronavirus.

Alți patru jucători ai Astra Giurgiu au fost depistaţi pozitiv la coronavirus, iar In Liga 1 Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis să amâne partida cu Universitatea Craiova care ar fi trebuit să aibă loc vineri seară, de la ora 18:45.

„Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 18.45, nu se va mai juca din cauza apariției unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă”, a anunțat LPF.

„Au venit rezultatele la testele efectuate de jucătorii echipei Astra şi, din păcate, avem alte patru cazuri. În aceste condiţii meciul cu Universitatea Craiova din această seară nu se mai dispută”, a explicat secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

„Am auzit şi eu că ar mai fi vreo patru cazuri pe acolo. Asta înseamnă că acolo e focar”, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova.

Numărul cazurilor de coronavirus din lotul Astrei a ajuns astfel la 5 după ce miercuri un jucător fusese testat pozitiv la COVID-19.

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, care trebuia să se dispute la 29 iulie, a fost reprogramat pentru 31 iulie, de la ora 18:45, însă, iată, acum trebuie amânat din nou.

Tot vineri, este programată, de la ora 21.45, partida dintre FCSB și CFR Cluj.

Playoff-ul Ligii 1 trebuie să se termine luni, 3 august, dată la care UEFA vrea să ştie echipele ce vor juca în cupele europene.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri

Citeste si...
Gabriela Firea dă din casă. A vorbit despre premierul desemnat de PSD