Jumătate de an a trecut de când prezentatoarea “Bravo,ai stil” (Kanal d) a născut, dar abdomenul ei e perfect plat. Ilinca Vandici a stat la plajă fără nicio emoţie. Vedeta tv se află în vacanţă în Thailanda, unde a petrecut cu soţul de Revelion.

Ilinca Vandici face invidioase multe tinere care trag din greu la sală pentru un abdomen de fier. Vedeta tv a născut vara trecută, dar şi-a revenit spectaculos. Sarcina nu a lăsat nicio urmă pe corpul ei. Şatena are picioare tonifiat şi o siluetă de vis. Pentru cârcotaşii care cred că prezentatoarea îşi modifică fotografiile, ultima imagine vine să ne convingă că Ilinca este sexy în costum de baie fără niciun artificiu tehnic.

Citeste si...  Donald Trump a anulat întâlnirea cu Klaus Iohannis

Ilinca face plajă în Thailanda

foto: arhiva personală

Ilinca s-a expus la plajă fără nicio grijă, iar fanii sunt şi ei uimiţi de forma fizică în care se află gazda emisiunii de stil de la Kanal d.

Ilinca este căsătorită cuAndrei Neacşu din toamna trecută. Vedeta a avut un eveniment despre care s-a vorbit mult, la care a schimbat nu mai puţin de trei ţinute spectaculoase în seara cea mare.